top of page

CÜD - Tarım ve Orman Bakanı Görüşmesi

Ceviz Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tarım ve Orman Bakanlığı'nda bir dizi görüşme gerçekleştirdi.


İlk olarak Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi ile yapılan görüşmelerde, Ceviz Üreticileri'nin bakanlıktan talepleri ve bu taleplere istinaden nasıl çözüm yolları oluşturulabileceği üzerine görüşüldü.



Ceviz Üreticileri Derneği'nin Tarım ve Orman Bakanı ziyaretinde, CÜD Eş Başkanı Ömer Ergüder (Erba Ceviz), Tekirdağ Meral Tarım ceviz bahçesinin sahibi Ziya Meral, Çiğdem Koncagül, Mustafa Yel, Savaş Demircioğlu (Ataman Çiftliği) ve CÜD Genel Sekreteri Mutlu Payaslıoğlu'nun olduğu geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.


Karşılıklı memnun kalınan görüşme neticesinde, Ceviz Üreticileri Derneği ve bakanlığın ilgili dairelerinin katılımıyla ortak bir çalışma grubu oluşturulması konusunda karara varıldı.


Bakanımızla yapılan görüşmeler neticesinde, 01.02.2023 tarihinde, CÜD Eş Başkanları Hakkı Akhan (Cevizli Bahçe), Ömer Ergüfder (Erba Ceviz), Mert Yücesan (Yücesan Çiftliği) ve dernek genel sekreterimiz Mutlu Payaslıoğlu'ndan oluşan CÜD heyeti, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir ve Bitkisel Üretim Genel Müdür Yrd. Ercan Türktemel'i makamlarında ziyaret ederek, ülkemizde ceviz üreticiliğinin yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları üzerine detaylı görüşmeler sağlandı.





52 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page